on je ona je on je ona je…

 

Jelena i Marko sede bosi u mračnoj sobi. Vrata su zaključana, roletne su spuštene, samo jedna sveća gori u ćošku i blago osvetljava postere Markovih omiljenih bendova. Jelena na sebi ima farmerice i široku majicu, ispod koje očigledno ne nosi brus. Marko nosi haljinu koja mu prekriva kolena i ima usklađen karmin i lak. Neka ptica kljuca, na vrata ili prozor, oni je ne primećuju.

 

Jelena kaže: „Kad se sve završi, razmenićemo kompletnu garderobu, slične smo građe.“ – on se slaže.

 

Marko i Jelena, prekrštenih ruku, vise naglavačke sa plafona. Marko je smislio da će  mu tako brže porasti grudi. Jelena ga podržava. Ona zna koliko to znači, ma koliko nečije ideje delovalo suludo na prvi pogled. Jelena objašnjava Marku kako je to imati menstruaciju. Da nisu u ovom položaju, Marku bi se digla kosa na glavi. Planira da pusti kosu do ramena. Već zna kako će njome zanositi. Jeleni se to sviđa. Jelena i Marko se ljube. Sveća ih i dalje obasjava.

 

Marko kaže: „Kad se sve završi, konačno se više nećemo ljubiti skrštenih ruku.“ – ona jedva čeka.

 

Jelena i Marko leže na podu tako da im se stopala dodiruju. Pored njih su dve različite bočice pilula. Jelenin glas je već odavno dublji od Markovog. Zarobljeni u pogrešnim telima, ali ne još dugo. Zarobljeni između predrasuda, ali iskreni prema sebi. Samo da ostanu isti, kad se sve završi, samo da ostanu isti, ponavljaju tu mantru kao čarobnu formulu. Njihovo telo neće biti performans, obećavaju jedno drugom, konačno će biti ono što jesu. Sveća i dalje gori. Obasjava im spojena stopala. Markovi prsti štrče…

 

Jelena kaže: „Kad se sve završi, jedino ćemo morati da kupimo nove cipele.“ – Marko se smeška.

 

Vrata su i dalje zaključana, roletna je spuštena, sveća obasjava pticu. 

10 thoughts on “on je ona je on je ona je…

    • Well I just became a follower as I love your easal card! This is one pretty card and design! Love the shimmer and all those bultfreties. Hard to resist a good JoAnn's sale! Hope you had a great 4th! Thank you for joining us at Fashionable Stamping Challenges.

  1. Seprete16sa my cignaltv load was expired already I was trying to load it using my smartloader as I usually do but it,s almost 3 days of trying still cignal system not available. How can I continue Subscribing in cignal if this always happen?

  2. darkside scrive:Purtroppo Twilight & Co. hanno rovinato in gran parte la nuova generazione che si affaccia all’horror contemporaneo, elargendo a piene mani vampiri effeminati e donzelle col cuore in mezzo alla tempesta dei sentimenti… adesso alche la piccola cappuccetto rosso trasformata in una adolescente infoiata che non sa decidersi fra due bellocci… ridateci i vecchi e cari horror…

Оставите коментар